Translate

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

DIY ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Είναι χειμώνας το κρύο είναι πολύ και η επιδερμίδα του προσώπου μας χρειάζεται ακόμη πιο πολύ φροντίδα .. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φυσικά ξηρή επιδερμίδα και άλλοι όπως εγώ που με το που έρχονται τα πρώτα κρύα τρέχω πανικόβλητη για μία καλή ενυδατική έχω δοκιμάσει αρκετές και δεν θα πω ψέματα πως μερικές υψηλού κόστους μάσκες με έχουνε ικανοποιήσει αρκετά αλλά σαν την υφή που αφήνει το ελαιόλαδο δεν υπάρχει καμία ..Θα μοιραστώ μαζί σας μερικές σπιτικές μάσκες προσώπου που έχω αγαπήσει  γιατί η ομορφιά δεν σημαίνει απαραίτητα και έξοδα : 

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑΤΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ. ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,

  •  Μάσκες Ενυδάτωσεις :
ΥΛΙΚΑ
• 1 κ.γ. ΜΕΛΙ
• 1 κ.γ. ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
• 1 κ.γ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνετε όλα τα υλικά και τα ανακατεύετε σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε τη μάσκα και αφήστε τη για περίπου 15-20 λεπτά,  έπειτα ξεπλύνετέ την με δροσερό νερό. Το μέλι, σε συνδυασμό με το γάλαι και το ελαιόλαδο, θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας και θα της προσφέρουν λάμψη..

  •  Μάσκα από γιαούρτι και μέλι 
 Ανακατεύουμε 2 κουταλιές γιαουρτιού με 2 κουταλιές  μέλι και απλώνουμε στο πρόσωπο μας. Έπειτα από 15 λεπτά ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό

  • Μάσκα με μπανάνα 
Πολτοποιήστε μια ώριμη μπανάνα, πρόσθεσε 2 κουταλιές μέλι μέχρι να γίνει ένας μαλακός πολτός. Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο και ξέβγαλτε μετά από 20 λεπτά. Πρόκειται για μια πολύ θρεπτική και συσφικτική μάσκα!
Αυτές είναι η μάσκες που χρησιμοποιώ πιο συχνά και είμαι απολύτως ικανοποιημένη .Θα ετοιμάσω και άλλα Blog και για άλλους τύπους δέρματος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου